• Het duurzaamste relatiegeschenk

  • Snel en op maat leverbaar

  • Maandenlang een eye-catcher

Een kijkje in de keuken bij Britt van Engeland - Blooms out of the Box

Een kijkje in de keuken bij Britt van Engeland

Wie heeft een hart-onder-de-riem-box hard nodig?

Wat maken we met z’n allen een bijzondere tijd door. Tijd die vraagt om bezinning, wat extra aandacht voor elkaar, creativiteit en steun. In de branche zie je dat de eerste paniek inmiddels plaats heeft gemaakt voor creativiteit en tal van initiatieven. Dit is het cadeau dat een beetje lucht geeft. Door Britt van Engeland van B. Your Event Manager.
Bloom out of the box - plantje - kist

 

Een ‘detox-box’ voor collega of relatie

Ik stuitte op dit mooie initiatief van Blooms out of the Box. Bij het ontvangen van een Blooms out of the Box lijkt het net alsof je een kistje wijn ontvangt. Maar geloof me, dit is nog beter of nou gezonder, zeker in deze tijden. In plaats van wijn zitten er nu drie goed verpakte groene plantjes in. Planten waar je veel langer tegen aan kunt kijken, dan tegen een bos bloemen en die ook nog eens de lucht zuiveren. Op de box kan je verschillende teksten of logo’s afdrukken. Maar nu zijn er wel hele toepasselijke afbeeldingen te kiezen, zoals: beterschap, een hart onder de riem of een dikke duim met de tekst ‘je bent een topper’. Dat is toch een win-win-win? Zeker nu!

 

Bloom out of the box - plantje - kist

De plantjes plaats je in een deksel met speciaal passende vormpjes in de bovenzijde van het wijnkistje. Er is zelfs een inlay meegeleverd die je met water kan vullen. Door de touwtjes onder elk plantenpotje, geven de plantjes zichzelf water (zolang de minimum voorraad water strekt). Ze zorgen dus ook voor zichzelf, weer een zorg minder!

 

Bloom out of the box - plantje - kist

Dus wil jij iemand een hart onder de riem steken? Doe dat dan met deze opknappers. Geloof me, hier word je instant blij van. En ook van al die gelukshormonen knap je op!

Bloom out of the box - plantje - kist
Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.