• Het duurzaamste relatiegeschenk

  • Snel en op maat leverbaar

  • Maandenlang een eye-catcher

Wij steunen het Longfonds want Gezondere lucht is belangrijk - Blooms out of the Box

Wij steunen het Longfonds want Gezondere lucht is belangrijk

Het Longfonds collecteert in de week van 16 tot 23 mei voor gezonde en schone lucht. Als Blooms out of the Box dragen we daar ons steentje aan bij! Daarom doneren wij in mei 10% van onze omzet aan het Longfonds.

 

Doet jouw bedrijf ook mee?

Het idee is dat we in mei zoveel mogelijk bedrijven, instellingen en organisaties overhalen om iets vernieuwends en gezonds voor hun medewerkers te doen en daarmee meteen het Longfonds ondersteunen. De missie van het Longfonds is

“Longziekten de wereld uit en bijdragen aan een
gezonder en gelukkiger leven voor mensen met een longziekte”.Het Longfonds (voorheen het Astma Fonds) blijft zich inzetten voor een wereld waarin iedereen altijd en overal vrij kan ademen.

 

Luchtzuiverend

Groene planten zuiveren de lucht. Daarmee is de BloomsBox een bak vitaliteit. Bovendien zorgen groene planten voor een betere luchtvochtigheid en zetten ze CO2 om in zuurstof. Planten kunnen een deel van de chemische stofjes, zoals formaldehyde en benzeen uit de lucht filteren. Planten hebben CO2 nodig om te groeien en wij mensen zuurstof. Een mooie win-win situatie!


BloomsBox

 

Twee vliegen in een klap!

Hebben wij je enthousiast gemaakt en overweeg je nu om een BloomsBox aan relaties te schenken? Dan is mei de ideale maand! De lente is begonnen en buiten loopt het groen uit. Met een BloomsBox als relatiegeschenk zorg je niet alleen ook binnen voor een gezondere lucht, maar doneer je ook nog eens 10% van het aankoopbedrag aan het Longfonds!

 

Met een BloomsBox geef je een echt duurzaam én gezond relatiegeschenk met impact.

Ga direct naar de beschikbare BloomsBoxen die je kunt bestellen, stuur een e-mail, bel ons op 06-46877733 of laat hier je telefoonnummer achter en wij nemen contact met je op voor een voorstel op maat.

 

 

Terug naar blog