Kantoorbeplanting & horeca

Door het slimme watergeefsysteem is Blooms out of the Box zeer geschikt als beplanting voor op kantoor, op de hotelkamer of op het terras! De voordelen van Blooms out of the Box als bedrijfsbeplanting op een rijtje:

  • Veel minder tijd kwijt met water geven van je planten, doordat het waterreservoir van de BloomsBox slechts 1 keer per maand hoeft te worden bijgevuld. 
  • Minder vaak nieuwe planten aanschaffen doordat het water geven een keer (of twee) is vergeten.
  • Jouw merk of dat wat je uit wilt dragen wordt versterkt door je logo of persoonlijke boodschap die je op de BloomsBox kunt laten graveren.
  • Een beter binnenklimaat en schonere lucht door de luchtzuiverende werking van de planten. 
  • Een fijnere plek om te werken, dineren, slapen of gewoon te verblijven voor je medewerkers, relaties en gasten door het levende groen!

Terrasabonnement Horeca

Heb je ook elk jaar weer moeite je terras gevuld te houden met een leuk plantje op de tafel? Worden de planten nog wel eens vergeten wanneer het drie dagen 25 C is buiten? Wij bieden de oplossing met het Blooms out of the Box terrasabonnement! 

Hoe werkt het?

  • Bij de start van het terrasseizoen (begin april) sturen we je de BloomsBoxen voor op het terras op, gevuld met de eerste vrolijke voorjaarsbloeiers. Je hebt de keuze tussen medium- (41 x 13 x 13 cm) en large- (56 x 19 x 19 cm) BloomsBoxen.
  • Je vult de BloomsBoxen met 2 of 5 liter water (afhankelijk van het formaat) en hangt de planten in de BloomsBoxen. Vanaf nu heb je zorgeloze terrasbeplanting! 
  • Na 8 weken ontvang je van ons voor alle BloomsBoxen een nieuw soort plantje, zodat je terras er weer net even anders uitziet voor je gasten en mee gaat met het seizoen! Vervang de planten in de BloomsBoxen door de nieuwe planten (of niet natuurlijk)! 
  • Dit doen we nog eens 2 keer (na telkens 8 weken) gedurende het seizoen. Zo heb je dus 32 weken lang bloeiende planten EN afwisseling op je terras! Het enige dat je zelf hoeft te doen is het water 1 keer per maand bij vullen! 

Mocht je meer informatie willen over het Terrasabonnement of over de mogelijkheden voor bedrijfsbeplanting in het algemeen, neem dan contact met ons op via hallo@bloomsoutofthebox.nl.

We helpen je heel graag met een fleurig, groen & zorgeloos terras in 2020!