• Het duurzaamste relatiegeschenk

  • Snel en op maat leverbaar

  • Maandenlang een eye-catcher

De 6 origineelste paasgeschenken voor door de brievenbus - Blooms out of the Box

De 6 origineelste paasgeschenken voor door de brievenbus

Het is weer die tijd van het jaar: de vogels zingen, het is langer licht, en we worden allemaal al een beetje vrolijk nu Pasen en de lente in aantocht zijn. Het geven van een paasgeschenk is een mooie manier om je blijdschap te delen en je waardering voor je medewerkers te laten zien.

Met veel op afstand werkende medewerkers wil je het liefst een klein cadeautje geven dat gemakkelijk thuis bezorgd kan worden met Pasen. Het liefst door de brievenbus. En dat kan nog wel eens lastig zijn, helemaal als je duurzaamheid hoog in het vaandel hebt staan. In deze blog hebben we een aantal originele, duurzame paasgeschenken voor je op een rijtje gezet. Deze paasgeschenken voor medewerkers kunnen allemaal met de brievenbuspost mee.

1. Duurzame zeep met Impact

Maak van het dagelijkse ritueel van handen wassen een duurzame ervaring met de soap-bars van HappySoaps. Je bespaart plastic verpakking, en je kiest een heerlijke geur die bij de lente past. De kleine soap bars passen gemakkelijk door de brievenbus. 

 2. Chocolade met een missie

Chocola is natuurlijk het meest traditionele paascadeau voor medewerkers. Voor de zoetekauwen onder ons is er geen betere optie dan Tony’s Chocolonely. Het Nederlandse merk staat niet alleen bekend om zijn heerlijke repen, maar ook om de missie om chocolade 100% slaafvrij te maken. Met smaken variërend van karamel-zeezout tot pretzel-toffee, zal Tony’s zeker de smaakpapillen van je collega’s verwennen. En uiteraard steekt Tony’s dat met pasen in een vrolijk paas-jasje!

 

3. Blijf schrijven met een uitwisbaar notitieboek

Heb je wat meer budget, ga dan voor een uitwisbaar notitieboek. Niet alleen een leuk cadeau voor je medewerkers, maar ook gewoon handig voor op kantoor! En doordat je de bladzijden van het boek eindeloos kunt herbeschrijven, bespaar je een heleboel kantoor-papier.

4. Ontspan met een biologisch theepakket

Er zijn tegenwoordig genoeg aanbieders van biologische thee, en vrijwel allemaal bieden ze hartstikke leuke pakketjes met diverse theetjes die door de brievenbus passen. Kies voor de gelegenheid bijvoorbeeld voor Lentethee, of ontbijtthee voor bij het paasontbijt!

5. Haal de lente in huis met een BloomsBox Mini!

Met een BloomsBox Mini haal je de natuur letterlijk in huis, of zo je wilt naar kantoor. De planten worden in de BloomsBox Mini rechtstreeks naar de brievenbus van de ontvanger verzonden. En het leuke van dit cadeau is: de Box is niet alleen de verzendverpakking, het is ook meteen de pot voor de twee plantjes en het waterreservoir van waaruit de planten zichzelf water geven. Zet de BloomsBox Mini op je bureau of in je vensterbank en je geniet maandenlang van de lente in huis!

6. Klaar voor de zomer met een duurzame hamam-doek

Nu het zon, zee en strand-seizoen weer in zicht komt is een zomerse Hamam-doek ook origineel en handig paascadeau! En wil je dat helemaal goed doen? Ga dan voor een Fairtrade hamam-doek van Zus&zomer.

Geef een origineel paasgeschenk door de brievenbus

Laat deze originele paasgeschenken via de brievenbus een vrolijke en gezonde sfeer verspreiden onder je gewaardeerde medewerkers. Fijne paasdagen!

Terug naar blog