• Het duurzaamste relatiegeschenk

  • Snel en op maat leverbaar

  • Maandenlang een eye-catcher

Over ons

  • Simon Speelman

    Wij zijn Simon Speelman en Erna Ebbinge: de creatieve grondleggers van Blooms out of the Box. De wereld van de relatiegeschenken kon wat ons betreft een oppepper gebruiken. Qua creativiteit én duurzaamheid. Dat is onze missie met Blooms out of the Box.

  • Erna Ebbinge

    Het idee voor de BloomsBox ontstond door met een kritische blik te kijken naar de verpakkingsmaterialen om bloemen te verzenden. Bloemen zijn natuurlijk prachtig maar minder duurzaam dan planten. The rest is history - de BloomsBox is hét duurzamere alternatief voor bloemen.

Ons verhaal

BloomsBox: het geschenk met een missie

Als social enterprise bieden wij dé oplossing voor groene, originele relatiegeschenken die niet alleen duurzaam zijn om te geven, maar ook verrassend mooi zijn om te krijgen. Door en door duurzaam, van de materialen tot het brede gebruik van de BloomsBox zelf: zo draagt Blooms out of the Box bij aan meer groen en blijdschap in deze wereld. Met een BloomsBox laat je een positieve, natuurlijke indruk achter.

Kunnen wij je hier meer over vertellen?

Alles in één

Groen, gezond en genieten

Met Blooms out of the Box geniet je van de vitaliteit die groene planten je te bieden hebben, in combinatie met een uniek gepatenteerd concept waar duurzaamheid en gemak hand in hand gaan. Een feestje om te geven, nog leuker om te krijgen.

Lees alles over duurzaamheid van onze BloomsBoxen

Er is er altijd één die past

Deze BloomsBoxen zijn zeer gewild

Zie alles