• Het duurzaamste relatiegeschenk

 • Snel en op maat leverbaar

 • Maandenlang een eye-catcher

Een geschenk met een missie

Goed doen voelt goed

Blooms out of the Box bestaat sinds 2018. De wereld van de relatiegeschenken kon wat ons betreft een oppepper gebruiken. Qua creativiteit én duurzaamheid. Dat is onze missie met Blooms out of the Box.

 • Met onze gepatenteerde BloomsBox hebben we een duurzame en effectieve manier gevonden om planten te verzenden met zo min mogelijk verpakkingsmateriaal. Al snel kregen we het idee om een multifunctionele verzendverpakking te maken die óók als plantenpot dient. Voor het gemak van de ontvanger hebben we een waterreservoir toegevoegd om de planten eenvoudig fris te houden.

  Zo werd de eerste BloomsBox een feit: een 3-in-1 design dat duurzaam, milieuvriendelijk en gemakkelijk is voor de ontvanger.

 • Sindsdien is ons aanbod flink uitgebreid: de mogelijkheden zijn oneindig. Ter aanvulling op de luchtzuiverende planten zijn er nu ook BloomsBoxen met kruiden, kerstboompjes, droogbloemen en ga zo maar door. Stuk voor stuk zijn onze BloomsBoxen duurzame, originele relatiegeschenken waar we trots op zijn.

  Kies jij ervoor om medewerkers of relaties een BloomsBox te geven? Dan geven wij je een digitaal schouderklopje. Ook jij draagt dan bij aan een groene, duurzame wereld. Een dikke dankjewel van ons!

Onze merkpijlers: groen, gezond en genieten

Wij zijn een social enterprise en we zetten ons in om unieke, duurzame geschenken te leveren met minimale impact op het milieu en maximale positieve impact bij onze klanten en hun relaties. Hierbij houden we altijd rekening met onze 3 merkpijlers.

 • Blooms out of the Box: groen doen voelt goed.

  Groen

  Blooms out of the Box heeft in 2021 en 2022 de Promz Product-prijs gewonnen voor het meest duurzame relatiegeschenk. Alles is “out of the box”, letterlijk: de verzendverpakking is ook de plantenpot en het waterreservoir. Onze planten worden zo vervoerd zonder extra verpakkingsmaterialen. We kijken bij al onze materialen goed naar de impact op het milieu en naar de impact op onze klanten. Geef je een BloomsBox cadeau? Dan draag je dus een steentje bij aan een groene en duurzame wereld.

 • De luchtzuiverende planten in de BloomsBox verbeteren het binnenklimaat.

  Gezond

  Planten zorgen voor een gezonde leefomgeving, bevorderen creativiteit en maken mensen gelukkiger. Een BloomsBox als cadeau zorgt voor frisse lucht en een goed gevoel. En als maatschappelijk betrokken bedrijf werken wij samen met sociale werkplaatsen. Daarmee bieden we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een gezonde en betekenisvolle werkomgeving. We vinden het fijn om hen weer te laten opbloeien.

 • Door het slimme watergeefsysteem heb je geen omkijken naar het verzorgen van de planten in de BloomsBox.

  Genieten

  Wij doen er alles aan om de relaties van onze klant te verrassen met planten die op een unieke en persoonlijke wijze zijn verpakt. Onze gepatenteerde BloomsBox wordt ingepakt met liefde, dat merkt degene die het cadeau krijgt ook: zij hoeven alleen maar de planten uit te pakken, de BloomsBox met water te vullen en te genieten. En dat maandenlang zonder moeite. Dat voelt goed om iemand cadeau te geven!