• Het duurzaamste relatiegeschenk

 • Snel en op maat leverbaar

 • Maandenlang een eye-catcher

Het duurzame alternatief

Een geschenk met een missie

De cadeauwereld kon wat ons betreft wel een oppepper gebruiken. Qua creativiteit én qua duurzaamheid. Daar hebben we met Blooms out of the Box onze missie van gemaakt. We leveren met veel plezier verrassend duurzame cadeautjes waar de ontvanger lang plezier van heeft. En die de gever met een goed gevoel kan geven!

Goed doen voelt goed

Impact maken, dat is wat we willen!

Op onze klanten en op de blij verraste ontvangers van de BloomsBox. En dat niet alleen: ook op onze omgeving willen we impact maken. Daarom werken bij ons mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Met veel plezier en zorg graveren zij boodschappen in onze BloomsBoxen en stellen zij dagelijks de bestelde BloomsBoxen samen. Dat maakt de BloomsBox niet alleen super-leuk om te krijgen, maar ook fijn om te geven!

Lees meer over sociale impact

Onze merkpijlers: groen, gezond en genieten

We zetten ons in om unieke, duurzame geschenken te leveren met minimale impact op het milieu en maximale positieve impact bij onze klanten en hun relaties. Hierbij houden we altijd rekening met onze 3 merkpijlers.

 • Blooms out of the Box: groen doen voelt goed.

  Groen

  Blooms out of the Box heeft in 2021 en 2022 de Promz Product-prijs gewonnen voor het meest duurzame relatiegeschenk. Dankzij het slimme 3-in-1 concept is de verzendverpakking oom meteen de pot voor de planten, en het waterreservoir. De planten worden zo vervoerd zonder extra verpakkingsmaterialen. We kijken bij onze materiaalkeuze goed naar de impact op het milieu. Geef je een BloomsBox cadeau? Dan draag je ook een steentje bij aan een groene en duurzame wereld!

 • De luchtzuiverende planten in de BloomsBox verbeteren het binnenklimaat.

  Gezond

  Planten zorgen voor een gezonde leefomgeving, bevorderen creativiteit en maken mensen gelukkiger. Een BloomsBox als cadeau zorgt voor frisse lucht en een goed gevoel. En als maatschappelijk betrokken bedrijf werken wij samen met sociale werkplaatsen. Daarmee bieden we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een gezonde en betekenisvolle werkomgeving. We vinden het fijn om hen weer te laten opbloeien.

 • Door het slimme watergeefsysteem heb je geen omkijken naar het verzorgen van de planten in de BloomsBox.

  Genieten

  Wij doen er alles aan om de relaties van onze klant te verrassen met planten die op een unieke en persoonlijke wijze zijn verpakt. Onze gepatenteerde BloomsBox wordt ingepakt met liefde, dat merkt degene die het cadeau krijgt ook: zij hoeven alleen maar de planten uit te pakken, de BloomsBox met water te vullen en te genieten. En dat maandenlang zonder moeite.