• Duurzame geschenken

  • Op maat leverbaar

  • Maandenlang een eye-catcher

Zakelijk duurzaam cadeau

De zoektocht naar een duurzaam relatiegeschenk kan lastig zijn. Het internet staat vol met duurzame relatiegeschenken, eco cadeaus en duurzame giveaways. Ook zijn er claims van groene producten die CO2 vriendelijk zouden zijn.

Duurzaam relatiegeschenk met logo gegraveerd

Blooms out of the Box heeft met de BloomsBox het enige echte duurzame relatiegeschenk voor jouw relaties, medewerkers en familie of vrienden. Met dit cadeau laat je zien dat je geeft om een betere wereld. Een relatiegeschenk dat én groen én duurzaam is en bijna altijd een passend cadeau is voor je personeel of klanten. Stop je zoektocht naar duurzame relatiegeschenken en bekijk het ecologische relatiegeschenk van Blooms out of the Box. Kom je er zelf niet uit? Wij adviseren graag bij het samenstellen van een duurzaam cadeau. Geef hier je wensen door voor een advies op maat.

Duurzaam relatiegeschenk voor woningstichting met logo gegraveerd

 

Een duurzaam relatiegeschenk is ook Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Laat zien dat jouw bedrijf maatschappelijk betrokken en verantwoordelijk (MVO) is. Jullie willen milieubewustzijn uitstralen. Daarbij past het om je klanten of zakenrelaties op een bijzondere manier te bedanken voor hun vertrouwen met een gepersonaliseerd en uniek relatiegeschenk dat duurzaam is. Jouw klant zal dit ook waarderen wat bijdraagt aan de goede reputatie van jouw bedrijf.

 

Universiteit Wageningen heeft  onderzocht dat planten een goed – zo niet beter – alternatief zijn om de luchtvochtigheid in werkruimten te verhogen of om ruimten te verkoelen. Dit heeft voordelen: een positievere gemoedstoestand, meer tevredenheid onder medewerkers over het eigen functioneren en minder ziekteverzuim.

Investeren in BloomsBox voor je relaties zorgt dus niet alleen voor een maatschappelijk betrokken en verantwoordelijke (MVO) uitstraling. Je investeert ook in de gezondheid van je klant en hun kantooromgeving. Groene relatiegeschenken, zoals de BloomsBox, zijn dé manier om te laten zien waar je als onderneming voor staat.

Een duurzaam relatiegeschenk bestel je bij Blooms

Blooms out of the Box weet als geen ander hoe belangrijk het is dat duurzame relatiegeschenken met logo tijdig worden besteld. Daarom kun je bij ons jouw duurzame geschenken direct online bestellen. Dat kan al per stuk, maar ook van honderden tot duizenden BloomsBoxen. Wil je duurzame giveaways kopen voor je relaties en twijfel je over de aantallen, of wil je meer advies over de mogelijkheden om je relatiegeschenk te bedrukken? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren je graag bij het kiezen van het beste duurzame relatiegeschenk dat bij jouw bedrijf past. Zo vertrouwden o.a. deze bedrijven het afgelopen jaar al op orders met duurzame cadeaus voor hun collega’s:

  • ProRail
  • Gemeente Amsterdam
  • GGZ Brabant
  • a.s.r. Hypotheken
  • Starbucks

 

We helpen jouw bedrijf graag met een offerte op maat voor relatiegeschenken. Vraag hier een voorstel aan.

Duurzaam relatiegeschenk voor a.s.r. Verzekeringen met logoDuurzaam relatiegeschenk voor Gaslicht.com

Bij gemeentes zijn onze duurzame relatiegeschenken populair:

En ook universiteiten geven hun relaties en medewerkers graag een groen relatiegeschenk met de Bloomsbox:

Duurzaam relatiegeschenk voor Universiteit Groningen RUG

Een groenere wereld begint hier

Een betere en groenere wereld begint bij jezelf is een bekend gezegde. En wij staan daarmee aan de basis. Elke dag maken wij de wereld een stuk beter met het afleveren van onze gezonde relatiegeschenken. Zo dragen wij ons steentje bij aan het CO2 probleem. Een gezond relatiegeschenk betekent ook dat wij, indien gewenst, direct leveren bij de ontvanger van de Bloomsbox, hoe groot of hoe klein je order ook is. Uiteraard kunnen wij jouw groene order ook direct op jouw bedrijf afleveren.

 

Wij bedrukken duurzame relatiegeschenken

Een echt duurzaam relatiegeschenk is bedrukt. Maar dan wel op een duurzame manier van een logo bedrukking voorzien. Blooms bedrukt jouw relatiegeschenk met een laser-gravering in de houten verpakking van de Bloomsbox. Zo blijft de verpakking duurzaam omdat we geen giftige stoffen zoals verf hoeven te gebruiken. En het logo op jouw cadeau blijft ook altijd goed zichtbaar omdat het niet vervaagt.

 

 

Zoek je een duurzaam brievenbuscadeau?

De Bloomsbox is geen brievenbuscadeau. De plantjes zijn te groot voor een brievenbuspakketje. Daarom worden de Bloomsboxen direct naar de eindontvanger met pakketpost verstuurd.

 

Wat is er leuker dan een eco cadeau geven?

Wij zijn de laatsten om te erkennen dat een eco relatiegeschenken het leukste zijn om te geven. Een ecologisch relatiegeschenk tovert bij elke ontvanger een glimlach op zijn gezicht. En omdat het logo op dit eco geschenk staat zal de ontvanger elke keer positief aan jouw bedrijf herinnerd worden. Het mooiste cadeau voor alle partijen!

Hier vind je onze collectie duurzame relatiegeschenken voor bedrijven.

Onze klanten beoordelen!

De Bloomsbox is opvallend anders en het perfecte relatiegeschenk voor organisaties met focus op duurzaamheid. Niet voor niets beoordelen onze klanten ons hoog en winnen we diverse prijzen in de wereld van relatiegeschenken.

“We hebben eerst al hele leuke reacties gehad van de collega’s die de BloomsBox wilden versturen. Vorige week kwamen ook veel collega’s bij ons in de lucht met de mooie en lieve reacties die ze kregen van de ontvangers. De 150 BloomBoxen vielen erg in de smaak. Leuk dat er een nabestelling voor jullie door is gekomen, het is een mooi product!”

Birgit Johansson

a.s.r. hypotheken

“Het concept achter de BloomsBox sprak ons meteen aan, alles werd van begin tot eind vlot afgehandeld. Blooms out of the Box liet de geschenken rechtstreeks leveren bij onze klanten en we werder daarna spontaan door meerdere klanten gecontacteerd met héél positieve reacties! Vooral de duurzaamheid werd echt geapprecieerd.”

Jessica Zonnekeyn

Fern Valley N.V. (België)