• Het duurzaamste relatiegeschenk

  • Snel en op maat leverbaar

  • Maandenlang een eye-catcher

Goed doen voelt goed - Blooms out of the Box

Goed doen voelt goed

Een betere en groenere wereld begint bij jezelf is een bekend gezegde. En wij staan daarmee aan de basis. Elke dag maken wij de wereld een stuk beter met het afleveren van onze gezonde relatiegeschenken. Zo dragen wij ons steentje bij aan het CO2 probleem. Laat zien dat jouw bedrijf maatschappelijk betrokken en verantwoordelijk (MVO) is. Jullie willen milieubewustzijn uitstralen. Daarbij past het om je klanten of zakenrelaties op een bijzondere manier te bedanken voor hun vertrouwen met een gepersonaliseerd en uniek relatiegeschenk dat duurzaam is. Jouw klant zal dit ook waarderen wat bijdraagt aan de goede reputatie van jouw bedrijf.

Een gezond relatiegeschenk betekent ook dat wij, indien gewenst, direct leveren bij de ontvanger van de BloomsBox, hoe groot of hoe klein je order ook is. Uiteraard kunnen wij jouw groene order ook direct op jouw bedrijf afleveren.
De zoektocht naar een duurzaam relatiegeschenk kan lastig zijn. Het internet staat vol met duurzame relatiegeschenken, eco cadeaus en duurzame giveaways. Ook zijn er claims van groene producten die CO2 vriendelijk zouden zijn. Universiteit Wageningen heeft onderzocht dat planten een goed – zo niet beter – alternatief zijn om de luchtvochtigheid in werkruimten te verhogen of om ruimten te verkoelen. Dit heeft voordelen: een positievere gemoedstoestand, meer tevredenheid onder medewerkers over het eigen functioneren en minder ziekteverzuim.

Blooms out of the Box biedt met de BloomsBox een echt duurzaam relatiegeschenk voor jouw relaties, medewerkers en familie of vrienden. Met dit cadeau laat je zien dat je geeft om een betere wereld. Investeren in een BloomsBox voor je relaties zorgt dus niet alleen voor een maatschappelijk betrokken en verantwoordelijke (MVO) uitstraling. Je investeert ook in de gezondheid van je klant en hun kantooromgeving. 

Blooms out of the Box weet als geen ander hoe belangrijk het is dat duurzame relatiegeschenken tijdig worden besteld. Daarom kun je bij ons jouw duurzame geschenken direct online bestellen. Dat kan al per stuk, maar ook van honderden tot duizenden BloomsBoxen. Wij zorgen er voor dat de BloomsBox op een duurzame manier van een logo of slogan voorzien wordt. Blooms bedrukt jouw relatiegeschenk met een laser-gravering in de houten verpakking van de BloomsBox. Zo blijft de verpakking duurzaam omdat we geen giftige stoffen zoals verf hoeven te gebruiken. En het logo op jouw cadeau blijft ook altijd goed zichtbaar omdat het niet vervaagt.

Bestel jouw BloomsBox op maat >


En dit is het eindresultaat:

Het is zelfs mogelijk om iedere klant of medewerker zijn of haar eigen gepersonaliseerde BloomsBox te geven. Vele bedrijven gingen je voor en wij zijn ervan overtuigd dat niets te gek is. Neem daarom contact met ons op. 

BloomsBox: Make a natural impression

Terug naar blog