• Duurzame geschenken

  • Op maat leverbaar

  • Maandenlang een eye-catcher

Bedankt voor je offerte aanvraag

Bedankt dat je interesse hebt getoond in een product van Blooms out of the Box. We zullen snel contact met je opnemen via e-mail of telefoon om jouw wensen te bespreken. Zo komen we tot een mooie oplossing voor een duurzaam relatiegeschenk voor jouw bedrijf.
PS: Volg je ons ook al op social media? Op LinkedIn delen we regelmatig nieuwe samenwerkingen. Op YouTube vind je uitpakvideo's en gebruikstips. En tot slot vind je op Facebook & Instagram cadeautips.

Onze klanten beoordelen!

De Bloomsbox is opvallend anders en het perfecte relatiegeschenk voor organisaties met focus op duurzaamheid. Niet voor niets beoordelen onze klanten ons hoog en winnen we diverse prijzen in de wereld van relatiegeschenken.

“We hebben eerst al hele leuke reacties gehad van de collega’s die de BloomsBox wilden versturen. Vorige week kwamen ook veel collega’s bij ons in de lucht met de mooie en lieve reacties die ze kregen van de ontvangers. De 150 BloomBoxen vielen erg in de smaak. Leuk dat er een nabestelling voor jullie door is gekomen, het is een mooi product!”

Birgit Johansson

a.s.r. hypotheken

“Het concept achter de BloomsBox sprak ons meteen aan, alles werd van begin tot eind vlot afgehandeld. Blooms out of the Box liet de geschenken rechtstreeks leveren bij onze klanten en we werder daarna spontaan door meerdere klanten gecontacteerd met héél positieve reacties! Vooral de duurzaamheid werd echt geapprecieerd.”

Jessica Zonnekeyn

Fern Valley N.V. (België)