• Een verzendkistje?

  Nee! Het is een BloomsBox. Met ons slimme 3-in-1 concept tover je zo de verzendverpakking om naar een stoere plantenbak met waterreservoir.

 • De luchtzuiverende planten in de BloomsBox verbeteren het binnenklimaat.

  Verfrissend anders

  Planten zorgen voor een gezonde leefomgeving, bevorderen creativiteit en maken mensen gelukkiger. Een BloomsBox zorgt voor frisse lucht en groen om je heen.

 • Blooms out of the Box: groen doen voelt goed.

  Goed voor de wereld

  Wij houden van blije klanten en nog meer van een mooie wereld. Daarom maken we continu bewuste keuzes in materialen en aanpak. En dat is goed voor iedereen.

Zo werkt de BloomsBox

Wat een leuk geschenk, dat is vast uitgezocht met liefde door een relatie van jou. Klik op de stappen en ontdek hoe je de BloomsBox uitpakt en er maandenlang van kunt genieten.

Zo werkt de BloomsBox

Wat een leuk geschenk, dat is vast uitgezocht met liefde door een relatie van jou. Klik op de stappen en ontdek hoe je de BloomsBox uitpakt en er maandenlang van kunt genieten.

 • 1. Pak je BloomsBox uit

  Het houten kistje is anders dan je misschien denkt. Met dit 3-in-1 geschenk tover je het verzendkistje om als plantenbak met waterreservoir. Wat zo mooi is, je gebruikt bijna alles, alleen de papieren zakjes van de planten gooi je weg. Verfrissend idee, bewuste keuze.

 • 2. Geef eens per maand water

  De BloomsBox heeft een groot waterreservoir. Geef eens in de 3 tot 4 weken water tot aan het streepje in de bak en jouw planten staan maandenlang te pronken: dat is lekker makkelijk! En wil je nieuwe plantjes bestellen voor het seizoen of omdat ze te groot worden, gebruik je BloomsBox opnieuw en bestel een navulling.

Wat is dat eigenlijk, een BloomsBox?

Een persoonlijk geschenk dat met zorg is uitgezocht door jouw relatie. Verrassend, duurzaam en nog mooi ook. Lees meer over BloomsBox en het verhaal erachter. Ervaar dat over alles is nagedacht om jou dit geschenk te kunnen geven met een goed gevoel.

 • Blooms out of the Box bestaat sinds 2018. De wereld van de relatiegeschenken kon wat ons betreft een oppepper gebruiken. Qua creativiteit én duurzaamheid. Dat is onze missie met Blooms out of the Box. Met onze gepatenteerde BloomsBox hebben we een duurzame en veilige manier gevonden om planten te verzenden met zo min mogelijk verpakkingsmateriaal. Al snel kregen we het idee om een multifunctionele verzendverpakking te maken die óók als plantenpot dient. Voor het gemak van de ontvanger hebben we een waterreservoir toegevoegd om de planten eenvoudig fris te houden.

 • De BloomsBox: een groen relatiegeschenk met logo of slogan.
 • Zo werd de eerste BloomsBox een feit: een 3-in-1 design dat duurzaam, milieuvriendelijk en gemakkelijk is voor de ontvanger. Ons aanbod is nu flink uitgebreid: de mogelijkheden zijn oneindig. Je kan zelfs nog plantjes voor je BloomsBox na bestellen. Stuk voor stuk zijn onze BloomsBoxen unieke, duurzame relatiegeschenken waar we trots op zijn.
  Jij hebt er één ontvangen van jouw relatie, wat een leuk cadeau! Ook jij draagt zo bij aan een groene, duurzame wereld. Geniet er (lang) van.

Inspiratie

Onze BloomsBoxen

Zie meer