uniek 3-in-1 concept

Zo werkt het!

Wat een leuk geschenk, dat is vast uitgezocht met liefde door een relatie van jou. Klik op de stappen en ontdek hoe je de BloomsBox uitpakt en er maandenlang van kunt genieten.

uniek 3-in-1 concept

Zo werkt het!

Wat een leuk geschenk, dat is vast uitgezocht met liefde door een relatie van jou. Klik op de stappen en ontdek hoe je de BloomsBox uitpakt en er maandenlang van kunt genieten.

 • 1. Pak je BloomsBox uit

  Het houten kistje is anders dan je misschien denkt. Met dit 3-in-1 geschenk tover je het verzendkistje om als plantenbak met waterreservoir. Wat zo mooi is, je gebruikt bijna alles, alleen de papieren zakjes van de planten gooi je weg. Verfrissend idee, bewuste keuze.

 • 2. Geef eens per maand water

  De BloomsBox heeft een groot waterreservoir. Geef eens in de 3 tot 4 weken water tot aan het streepje in de bak en jouw planten staan maandenlang te pronken: dat is lekker makkelijk! En wil je nieuwe plantjes bestellen voor het seizoen of omdat ze te groot worden, gebruik je BloomsBox opnieuw en bestel een navulling.

Wat is dat eigenlijk, een BloomsBox?

Een persoonlijk geschenk dat met zorg is uitgezocht door jouw relatie. Verrassend, duurzaam en nog mooi ook. Ervaar dat over alles is nagedacht om jou dit geschenk te kunnen geven met een goed gevoel. Wist je dat BloomsBox volledig gemaakt is van duurzame en recyclebare materialen? En dat niet alleen, als Social Enterprise werken we samen met sociale werkplaatsen. Dat voelt goed om te krijgen! Lees meer over de BloomsBox en het verhaal erachter.

 • Door het slimme watergeefsysteem heb je geen omkijken naar het verzorgen van de planten in de BloomsBox.

  Lang genieten

  Met ons slimme 3-in-1 concept tover je zo de verzendverpakking om naar een plantenhouder met waterreservoir. Geniet maandenlang zonder moeite van deze persoonlijke kaart met inhoud.

 • De luchtzuiverende planten in de BloomsBox verbeteren het binnenklimaat.

  Verfrissend anders

  Planten zorgen voor een gezonde leefomgeving, bevorderen creativiteit en maken mensen gelukkiger. Een BloomsBox zorgt voor frisse lucht en groen om je heen.

 • Goed voor de wereld

  Wij houden van blije klanten en nog meer van een mooie wereld. Daarom maken we continu bewuste keuzes in materialen en aanpak. En dat is goed voor iedereen.

Inspiratie

Onze BloomsBoxen

Zie meer