Het duurzame alternatief voor bloemen

Bestel jij ook wel eens bloemen voor collega's of relaties? Dan herken je dit vast:

 • Het geleverde boeket wijkt nog wel eens af van de foto.
 • Het is een gedoe met de timing van bezorging, en een gesleep met emmers.
 • Zijn deze bloemen wel vers? De eerste bloemen hangen al na 3 dagen slap.
 • Eigenlijk vind je het geven van bloemen niet meer zo duurzaam. En dat is het ook niet. Productie en transport kosten veel energie, en na 10 dagen belandt zo'n mooie bos hoe dan ook in de kliko!

Het kan ook anders. Met een BloomsBox geef je duurzaam planten cadeau. Met een footprint die tot 4 x zo laag is als de footprint van een gemiddelde bos bloemen!

Bekijk het assortiment

Waarom je een BloomsBox cadeau wilt geven .

 • Maandenlang plezier

  Waar bloemen na 10 dagen in de kliko belanden, blijft een BloomsBox met frisgroene planten maandenlang mooi. Dankzij het slimme watergeefsysteem geven de planten zichzelf water, waardoor ook ontvangers zonder groene vingers zorgeloos genieten van dit cadeau!

 • Duurzaam én sociaal

  Door het slimme design is de BloomsBox zowel plantenpot als de verzendverpakking. Zo besparen we verpakkingsmaterialen. De CO2-neutrale BloomsBox wordt gemaakt met hulp van collega's met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dat voelt niet alleen goed om te krijgen, maar ook om te geven!

 • Bestelgemak

  Maak een account aan en bestel jouw selectie BloomsBoxen snel en gemakkelijk, op factuur. We verzenden de BloomsBoxen rechstreeks naar elk adres binnen de EU. Gewoon met de pakketpost. Dus geen gesleep met emmers water of grote dozen. Dat is nog eens makkelijk!

Waar staat jouw organisatie voor?

Vind jij een leefbare planeet en sociale impact belangrijk? Dan wil je dat ook uitstralen, toch? Met een groen en sociaal cadeau laat je niet alleen je waardering blijken; je zegt ook: 'dit is waar wij voor staan!'. Geef je een BloomsBox cadeau, dan laat je collega's en relaties zien wat belangrijk is voor jouw organisatie.

Voor elke gelegenheid een duurzaam cadeau Je relatie of collega feliciteren, bedanken, een hart onder de riem steken of welkom heten: er is een passende BloomsBox voor elke gelegenheid. Verkrijgbaar in de maten Medium (met 2 planten) en Large (met 3 planten). Gevuld met een mix van luchtzuiverende planten. Of met planten van het seizoen, zoals kerstboompjes of narcisbolletjes. Zo verras je jouw collega's het hele jaar door met een origineel, groen cadeau!

1 van 4

Maak het verschil met een BloomsBox

Met een BloomsBox maak je impact. Op de ontvanger van de BloomsBox, die maandenlang geniet van groeiende planten. Én op onze planeet. Met het geven van een BloomsBox draag je namelijk bij aan een groenere, sociale wereld.

Ben jij klaar om de eerste complimenten voor je cadeaukeuze in ontvangst te nemen? Verras dan jouw collega of relatie vandaag nog met een BloomsBox!

Bestel je eerste BloomsBox!
Simon Speelman

Meer informatie

De mogelijkheden bespreken?

Wil je meer over ons weten, of de mogelijkheden voor jouw organisatie bespreken? Laat het ons weten, we komen graag in contact!