• Duurzame geschenken

  • Op maat leverbaar

  • Maandenlang een eye-catcher

Online partners

Wij werken met meerdere bedrijven samen om onze online zichtbaarheid te vergroten. Dit met als doel zoveel mogelijk klanten te bereiken die wij verder kunnen helpen. Meer weten of ook de samenwerking aangaan? Stuur dan een mail naar thijs.seoiskey@gmail.com.

Cortenstaal op maat

Luchtkussenenveloppen

Vergaderruimte Utrecht

palletstellingen kopen

JDbandenvelgen.nl - Ruime collectie originele Volkswagenvelgen

intercom

Groendaktotaal.nl groendak

intex zwembad

Intex zwembad kopen

luchtbedden

muts dames

tuinarchitect hengelo

Meer informatie over nieuw kantoor

Onze klanten beoordelen!

De Bloomsbox is opvallend anders en het perfecte relatiegeschenk voor organisaties met focus op duurzaamheid. Niet voor niets beoordelen onze klanten ons hoog en winnen we diverse prijzen in de wereld van relatiegeschenken.

“We hebben eerst al hele leuke reacties gehad van de collega’s die de BloomsBox wilden versturen. Vorige week kwamen ook veel collega’s bij ons in de lucht met de mooie en lieve reacties die ze kregen van de ontvangers. De 150 BloomBoxen vielen erg in de smaak. Leuk dat er een nabestelling voor jullie door is gekomen, het is een mooi product!”

Birgit Johansson

a.s.r. hypotheken

“Het concept achter de BloomsBox sprak ons meteen aan, alles werd van begin tot eind vlot afgehandeld. Blooms out of the Box liet de geschenken rechtstreeks leveren bij onze klanten en we werder daarna spontaan door meerdere klanten gecontacteerd met héél positieve reacties! Vooral de duurzaamheid werd echt geapprecieerd.”

Jessica Zonnekeyn

Fern Valley N.V. (België)