EEN ZETJE NAAR ZELFSTANDIGHEID

Over ons

 • BE POSITIVE

  Een zetje naar zelfstandigheid voor jongeren uit de jeugdzorg, een luisterend oor, iemand die naar je omkijkt als je op kamers gaat en je helpt bij het vinden van een baan, dat is wat we willen doen. Op een terrein dat in het geografische hart van Utrecht ligt en genoeg ruimte biedt om te wonen, werken, buiten te zijn en te ondernemen.

  Uniek? Zeker!

  Haalbaar......? Wij geloven van wel!

 • Wat is het plan

  Van de totale investering is 75% privé gedekt door de verkoop van de eigen woning van Bert en Simon en een hypotheek. Voor de laatste 25% zoeken we investeerders die hun betrokkenheid bij het plan willen tonen. Een woon- werkplek voor 4 jongvolwassenen uit de jeugdzorg die kunnen oefenen in zelfstandigheid.

  Jij als sociale impact investeerder ontvangt een rente van 3,5% op de investering en deze wordt na 5 jaar terugbetaald. Simon en Bert staan persoonlijk garant voor deze leningen.

  Sociale en persoonlijke betrokkenheid bij het project gaat voor op het financiële rendement, daarom bieden we bovenop de rente leuke extra's zodat je deelgenoot wordt van ons project.

  Direct naar campagne  
 • Wie zijn wij

  Wij zijn Simon Speelman en Bert Kassies. We zorgen sinds 2012 met heel veel liefde voor pleegkinderen in ons gezin.

  De eerste twee zijn alweer volwassen en uitgevlogen.

  Nu hebben we ruim 6 jaar drie pleegkinderen: een jochie van 9, zijn zus van 11 en hun broer van inmiddels 12 jaar oud.

Crowdfund Video

 • CROWD ABOUT NOW

  CrowdAboutNow is een crowdfundingplatform dat gelijkgestemde ondernemers en investeerders samenbrengt. Ze helpen ondernemers bij het financieren van hun plannen en het bouwen of versterken van hun community. Geen professionele beleggers die investeren van financiële winst, maar betrokken mensen die iets willen bijdragen aan een mooi initiatief.

  www.crowdaboutnow.nl

 • WONEN & WERKEN

  WONEN

  Zonder een fijne woonplek komt niemand tot rust. Een dak boven je hoofd lijkt zo vanzelfsprekend, maar dat is het voor jongeren vaak niet.

  WERKEN

  Naast wonen biedt het bedrijf Blooms out of the Box ook de mogelijkheid om binnen een sociale omgeving de kans om werk- ervaring op te doen.

 • JIJ INVESTEERT MEE... NU...

  ..maak je deel uit van onze community en krijg je 4x per jaar een update waarin we je vertellen over de ontwikkelingen van ons project en je hoort de persoonlijke verhalen van de jongeren die bij ons wonen en werken.

  .

  .

  Wat doen we terug...

  .

  Optie A: 1000,- Je maakt deel uit van onze community en we houden je op de hoogte van de ontwikkelingen van ons project. Je krijgt een leuke duurzame verrassing als herinnering en dankjewel! En natuurlijk blijft het gewoon een lening en ontvang je jaarlijks 3,5% rente.

  .

  Optie B: 5000,- Alles van optie A + 1 x per jaar een BBQ met alle betrokken investeerders en bewoners en medewerkers die dankzij jouw investering een woon/werk-plek hebben gevonden. En je ontvangt jaarlijks 3,5% rente.

  .

  Optie C: 10.000,- Alles van optie A&B + na afstemming

  de tuin / boomgaard + faciliteiten te gebruiken voor

  een zakelijke of persoonlijke besloten bijeenkomst tot

  max 50 personen.

  .

  Anders Ik kan jullie wel met een grotere bijdrage helpen,

  maar maak graag een persoonlijke afspraak met jullie.

  Direct naar campagne  
 • HOE BEREIK JE ONS?

  Simon Speelman-Kassies 06-46877733

  Bert Kassies-Speelman 06-49318094

  KassiesSpeelman@Gmail.com

  Een Zetje naar Zelfstandigheid

  Rijksstraatweg 11

  3545 NA, Utrecht